Fenerbahçe taraftarından basketbol kombine fiyatlarına tepki

26.09.2019
48
A+
A-

Fenerbahçeli taraftarlar futbolun ardından basketbol takımının da kombine fiyatlarına tepki gösterdi. Fenerbahçe Beko’nun kombine fiyatlarına yapılan zamlara karşı çıkan taraftarlar sosyal medyada örgütlenip bildiri yayınladı.

Fenerbahçe taraftarından basketbol kombine fiyatlarına tepki

Fenerbahçeli taraftarlar futbolda beklenen transferlerin gelmemesine isyan ederken bir yandan da basketbol takımının kombine fiyatlarına yapılan zamlara tepki gösteriyor.

Sarı lacivertli kulüp geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Fenerbahçe Beko’nun Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı maçların kombine bilet fiyatlarını duyurdu.

Ancak sarı lacivertli taraftarlar yapılan zamlara sosyal medyada tepki gösterirken internet üzerinden örgütlenen taraftarlar bir bildiri yayınladı.

Yayınlanan bildiride, “Salon yapısının elverişsizliği, zaman zaman ortaya çıkan engeller ve tribünlerde giderek daralan özgürlük alanına rağmen tribün kültürünü yaşatmaya çalışan taraftarlar olarak; eski yönetimin aksine taraftarı önemsediğini bildiğimiz ve ‘Halkın Fenerbahçe’si’ kavramına vurgu yapan yönetimimizin, takımın halktan daha da uzaklaşmasına ve saygıdeğer koçumuz Zeljko Obradovic’in birçok kez boş kalmasından yakındığı tribünlerin kan kaybetmesine yol açacak bu fiyat politikasını gözden geçirmesini talep ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Değerli

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.