kafalarda soru işareti bıraktı

Günlerdir Müge Anlı programında aranan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir’in kaybı araştırılmaya devam ediliyordu. Başta karısı Meryem Özdemir olmak üzere birkaç kişiden şüpheleniliyordu.
Gözyaşları içinde eşini kaybetmesinin acısını yaşayan Meryem Özdemir, “Keşke kaçsaydı fakat ölmüş olmasaydı. Benim hem canım gitti hem çocuklarımın babası gitti. Hepimiz bir acı yaşarken ben dört acı yaşıyorum” dedi.
MÜGE ANLI ÖLÜM nedenİNİ AÇIKLAMIŞTI!

İntihar süsü verilerek öldürüldüğü üzerinde durulurken cenazenin bulunduğu noktada takımlar detaylı araştırma yaptı.

Müge Anlı 17 Ocak 2024 tarihindeki canlı gösterimında Adli Tıp Kurumu’ndan gelen ön otopsi raporunu açıkladı. Boş bir arazide ölü bulunan Mehmet Ali Özdemir’in yakıcı tabanca yaralanması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Cesedin bulunduğu yerde havuç, elma benzer biçimde sebze ve meyvelerin konulmuş olması kafalarda sual işareti bıraktı. Canlı yayında bilgiler veren Müge Anlı, “Yetkililer bu sebzelerin ve meyvelerin konulma amacının cesedin hayvanlar tarafınca parçalanmasına yönelik bulunduğunu söylüyor” dedi. Cesedin yanında bulunan reyhanın ise ağır kokuyu kesmek amacıyla konulmuş olabileceği üzerinde duruldu. Müge Anlı, bölgede geçtiğimiz günlerde arama çalışmalarının yapıldığını ama o günlerde cesedin bulunamadığını ve koku olmadığını belirtti. Kardeşini kaybetmenin acısını yaşayan Yusuf Özdemir ise Meryem ve ailesinden şüphelendiğini açıkladı. Katil profilinin şaşırtıcı olduğunu söyleyen Müge Anlı, “Demek ki katil cesedi derhal gömemiyor daha sonrasında vaka yerine gidip elma ve havuç bırakıyor. Bu iyi mi bir vahşet…” dedi. Kaynak : sabah.Com.Tr

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.